De 22 Beste E-mail Onderwerpen

De 22 Beste E-mail Onderwerpen

Heb je jezelf gevonden op de negeerlijst van Voicemails en E-mails?

Om een of andere reden bellen ze je niet terug en e-mails lijken niet geopend te worden. Misschien maak je je zorgen dat je berichten tussen honderden andere berichten zit die een ontvanger krijgt en die van jou daarom niet ziet. Soms is enkel het zorgen dat een e-mail geopend wordt al een half gevecht. Dit is mijn lijst met onderwerpen die ik gebruik om aandacht te krijgen zodat mijn berichten worden gelezen!

Top 22 Beste E-mail Onderwerpen

De volgorde is niet perse van best naar slechtst…

Hier zijn mijn notities van ons laatste gesprek
Ik heb een voicemail achtergelaten (Uiteraard alleen als je dat ook echt hebt gedaan!)
Ik heb het gevoel dat er iets is veranderd
Is het tijd om je focus te veranderen?
Verward, gehinderd en verbijsterd…
Is er iets dat je tegen houdt?
Geld te verbranden – Of verbrand jij je geld?
Wat zou JIJ doen?
Oooooops…
Niks is super makkelijk, [naam] maar…
[Naam], reken maar uit
Deel 2
Jij sprak, ik luisterde…
Waarom sommige bedrijven altijd de klanten van concurrentie krijgen
Tijd is geld, en dit zal je allebei besparen…
[Naam], ben je gefocussed? Of gefrustreerd?
[Naam], laten we het iets anders doen…
Waarom ben JIJ bezorgd? (Dit zijn die van mij)
Het is OK om te stoppen
Hoe diep ga jij?
Ok… Ik ben het..
Strategieën die je tijd waard zijn!

Hier is eenvoor de hand liggend feitje… Alleen omdat het een zakelijke e-mail is, dat betekent niet dat je jouw e-mail moet lezen alsof het in een driedelig pak is gekleed en naar de raad van bestuur wordt gestuurd. Om welke reden dan ook, er is een neiging om dingen overdreven formeel te maken in een e-mail. Er is een gezegde dat ik graag schrijf; “Schrijf zoals je praat, ga terug en haal alle scheldwoorden eruit.”

Ik hoop dat je hier net zoveel uithaalt als dat ik erin stopte.

Veel succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *