Review payment provider: PayPro

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

In dit artikelen reviewen we Paypro, een Nederlands payment provider met uitgebreide integratie voor Affiliate Marketing.

Paypro, een online payment provider, zet zichzelf neer als een klein, jong en innovatief bedrijf uit, jawel, Groningen! Volgens de site maken meer dan duizend ondernemers gebruik van de diensten van Paypro. Ook ik ben klant van Paypro en ik deel hier graag mijn bevindingen.

Ik heb zelf voor Paypro gekozen vanwege 2 criteria; 1) het moet eenvoudig zijn (ik heb geen technische kennis) en er moet een raakvlak zijn met Affiliate Marketing. Op deze 2 fronten blinkt Paypro absoluut uit.

Eenvoud

Mocht je producten willen verkopen dan kun je razendsnel aan de gang bij Paypro. Je hebt diverse mogelijkheden om je webshop te koppelen en alle populaire platformen (WooCommerce, Magento en Prestashop) worden ondersteund. Mocht je wat meer ervaring hebben dan kun je de API gebruiken om je betaalproces te finetunen (dat was voor mij niet nodig).

Daarnaast is het opname beleid heel transparant; je kunt direct je geld opnemen of eventueel een wekelijkse of maandelijkse opname instelling toepassen.

Via een eenvoudig dashboard kun je eenvoudig je account uitbreiden met bijvoorbeeld een boekhoud module zodat je een helder overzicht van je verkopen, kosten en BTW. Mocht je er niet uitkomen dan is de support van Paypro via telefoon of e-mail bereikbaar. En het prettige hiervan is, gewoon in het Nederlands!

Affiliate Marketing

Wat mij aanspreekt is de integratie met Affiliate Marketing. Mocht je een webshop hebben met (digitale) producten dan kun je deze producten direct meenemen in een Affiliate programma. Door een Affiliate Campagne aan te maken kun je je producten eenvoudig laten promoten.

De afhandeling van commissies, het maken van een unieke links en de cookies wordt allemaal afgehandeld door PayPro. Ook hier is weer van toepassing; mocht je er niet uitkomen, support is ‘one phonecall away’.

Betrouwbaarheid

Ook met de betrouwbaarheid van PayPro zit het wel snor. PayPro heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank en dat krijg je niet zomaar. Dit betekent ook dat je permanent onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

PayPro maakt gebruik van de laatste standaarden om er voor te zorgen dat de transacties veilig en transparant uitgevoerd worden.

Kortom, PayPro is absoluut een aanrader voor personen en bedrijven die op zoek zijn naar een innovatieve en betrouwbare payment provider.

Leave a Replay

Ik vertel je hoe je duizenden euro’s per maand kunt verdienen met Affiliate Marketing zonder online kennis of technische expertise met de Slim Passief Inkomen® cursus 

Recente berichten